Jan
8
2013

Andrea & Shaun | The Range, Constantia

Andrea and Shaun wanted a day wedding and decided on The Range in Constantia. What a beautiful little stone chapel!. The reception was held in the Log Cabin and they served a selection of lovely snacks.

Everybody had a great time, including me!.

All the best for the future guys!

About the Author: Hein Von Solms

1 Comment + Add Comment

 • From: andrea dreyer [3a.dreyer@gmail.com]
  Sent: 08 January 2013 08:28 PM
  To: weddingdj@mweb.co.za
  Subject: Troue van Shaun & Andrea Knight 12.12.12
  Hi Hein

  Hiermee wil ek en Shaun graag vir jou dankie sê. Jy was ‘n uitstekende dj en ons sal jou enige tyd aanbeveel. As dit by troues kom sal ek jou beskryf as waarde vir geld :) Jy was lank voor die tyd daar om op te stel en alles reg te kry. Die lysie van musiek keuses wat ons vir jou gegee het was alles presies soos wat ons dit wou he met geen uitsonderings, die kwaliteit van jou toerusting is uitstekend. Die bonus wat ons gekry het saam met jou is ‘n ekstra paar fotos (veral dekor, want ons fotograwe het nie gefokus daarop nie) en die cd van al ons trou musiek, ek luister nou nog sonder ophou daaraan, sulke mooi herhinneringe van ons spesiale dag. Baie dankie dat jy deel was van die spesiale 12.12.12 dag in ons lewe.

  Groete
  Shaun & Andrea Knight

Leave a comment